SPORTIUM
Træningslejr, Skoletur el. Camp

22 nyindrettede værelser

Sportium Sportel tilbyder 22 værelser med plads til mellem én og 14 personer. Morgenbuffeten er altid med i prisen. Det samme er linned og håndklæder. Sportellet giver desuden mulighed for ekstra opredning på de forskellige værelser.

Desuden hører der til Sportellet et stor Fællesrum, som er oplagt til hygge og socialtsamvær for alle vores gæster.

Info Træningslejr, Skoletur el. Camps 

Vi prioriterer høj kvalitet i alt,  hvad vi laver, og I skal bare koncentrere jer om undervisningen, træningen etc., så klarer vi alt det andet med vores nærværende, begejstrede og originale team i front.

I kan forvente, at vores service og jeres tryghed er af topkvalitet, og vi vil sørge for, at tilpasse os det I har brug for, så I får de bedste rammer for den fedeste tur.

Sportium tilbyder JER en tur i topklasse. Lad os om alle praktiske gøremål, og brug i stedet tiden på oplevelser, læring og socialt samvær. Med andre ord, så får I her de perfekte betingelser for en fantastisk tur i nye og toptunede omgivelser.  Derudover sørger vi for lækre, nærende og mættende måltider, som gør enhver glad.

Så dribl bolden over til os, så kan vi sammen finde en løsning som passer JER. Kontakt:  

KONTAKT:

Line Fischer, telefon 7614 9142

Pernille Svender, telefon 7614 9133

Sportium har de ideelle faciliteter til jeres tur. Vi har undervisningslokaler med whiteboard, projektor og flipover der vil stå klar til jer under hele opholdet til fri afbenyttelse.

Værelserne er indrettet i en enkel og funktionel stil, der gør det nemt at slappe af efter en lang dag. Alle værelser er indrettet med fokus på komfort, hygge og velvære. Der er udsigt til boldbaner og aktiviteter.

OBS, der er ikke elevator til 1. sal.

Værelserne fordeler sig således:

  • 13 tomandsværelser med plads til en opredning.
  • 4 firemandsværelser med plads til en opredning (enkeltsenge og køjesenge).
  • 1 seksmandsværelse med plads til en opredning (enkeltsenge og køjesenge).
  • 2 timandsværelser (køjesenge).
  • 2 14 mandsværelser (køjesenge).
Deutsch