Mad og drikke

Caféområdet er det centrale mødested i Sportium. 

Her kan du mødes med din tennismakker, inden I går på banen eller nyde en kold forfriskning og en bid mad, når kampen er færdig.
Eller måske har I lyst til en is efter svømmeturen? 

Vi har så mange lækkerier at byde på, så der må IKKE medbringes mad og drikkevarer i SPORTIUM - spørg i Cafe'en. Vi er altid klar til, at gøre alt for, at opfylde dine ønsker.

Hvornår har vi åbent?

De forskellige aktiviteter har forskellige åbningstider - og der er forskel på hverdag, weekender og helligdage. Husk at tjekke åbningstiderne her.

Menukort

Uanset, om du er i centeret for at dyrke sport eller for at hygge, finder du altid et lækkert udvalg i caféen - til både frokost og aften.

Skal du holde fest, så hjælper vi dig også gerne med det.

Cafe'en

En hyggelig aften eller eftermiddag med venner og familie bliver kun bedre, når den kombineres med god mad. Forkæl dine gæster med bowling og med mad fra caféen.

Det er nemt og lækkert.

Børnefødselsdag

Skal dit barn holde fødselsdag, men har du ikke en stor stue eller have, hvor ungerne kan slå sig løs? 

Hos Sportium har vi plads til alle. Til vandhundene og de aktive. Til de stille og forsigtige. Er børnene vilde med vand, er det oplagt at kombinere fødselsdagen med en tur i svømmehallen, hvor der er både bølgebassin og masser af legeredskaber. I kan også tage en times bowling eller hygge med badminton og fodbold i hallen.
 

Hold festen i hyggelige omgivelser

Uanset om I fejrer en fødselsdag eller holder familiefest, så har Sportium hyggelige omgivelser til jeres fest.

Lad os hjælpe dig med at arrangere din næste fest. 

Buffet

Uanset om du skal fejre en fødselsdag, holde et virksomhedsarrangement eller noget helt tredje, så hjælper vi dig med at sammensætte en buffet, der passer til dit formål – og til fornuftige priser.

Vores buffeter er lavet med årstidens friske råvarer og består af flere slags kød, salater, saucer og brød og anrettes på elegant hvid service og leveres anrettet og serveringsklart.

Buffet & Bowl 

Er du til tortilla og salsa? Til lufttørret skinke og tomatsalat? Og har du svært ved at vælge? Buffet og Bowl er til dig, der gerne vil have et bredt udvalg af lækre retter. Buffeten er lavet med årstidens friske råvarer og består af flere slags kød, salater, saucer og brød. 

*Buffeten skal forudbestilles til minimum 10 kuverter.

Har du spørgsmål? 

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en lækker menu, der passer til dine ønsker.

Kontakt os på
bowl@sportium.dk eller tlf.: 7521 2266.

Deutsch