Wellness

Nyd varmen i vores tre sauna-oplevelser

I svømmehallens wellness-afdeling tilbyder vi hele tre forskellige sauna-oplevelser. En stor, traditionel sauna, en bio-sauna og en infrarød sauna. Så det er bare med at udnytte muligheden for en lun hyggestund. 

En sauna har nemlig den vilde effekt, at den gør kroppen afslappet på ingen tid. Efter blot et par minutter i det varme rum, vil du føle dig genopladet og helt afslappet. Efter sådan en oplevelse skal kroppen lige vækkes igen med et koldt gys! Kuldegyset får du under svømmehallens udendørs-brusere. Det er svært at fatte og forstå, men det kolde chok siges at være godt for både krop og sjæl …

Den store sauna er indrettet med farvet lys, der gør stemningen i saunaen helt speciel. Med glaspartiet kan gæsterne kigge ud på den udendørs spa, hvor der er plads til 7 personer. Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen.

 

Udendørs Spa og Bassin

Vil du prøve en skøn oplevelse, så tag og hop i vores lækre opvarmede udendørs spa  eller gør noget helt andet hop i vores udendørs bassin.

Udendørs 35 graders Spa

Vil du prøve en skøn oplevelse, så tag og hop i vores udendørs opvarmet spa, det giver livsnydelse til sjælen. 35grader og plads til 7 personer.

Udendørs Bassin

Oplev det kolde gys eller det dejlige opvarmede vand. Fra maj til oktober er vandet i bassinet varmet op til 22 grader og fra oktober til maj er vandet skønt og friskt som årstiden. Pool’en, der er 12,5 x 6,5 meter og har en dybde på 1,30 meter 

Det nye wellnessområde er en tilbygning til den eksisterende svømmehal. Området kan bookes til private arrangementer.

Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen.

Deutsch