Seværdigheder

OPLEVELSER NÆR OS

Sportium Sportel ligger i Vestjylland - tæt på naturen og spændende oplevelser.

Oplev den imponerende natur ved Nationalpark Vadehavet og Danmarks vestligste punkt, tag på shopping tur i Varde centrum, tag på Museums besøg og oplev f.eks. Frellos forunderlige verden eller spil golf på en af områdets mange spændende golfbaner.

Vi tager os gerne tid til at hjælpe med planlægningen og giver gode råd til dine udflugter.

Byer i området

Varde - En moderne shoppingby med gågader, torve og indkøbscentre - og som den gamle købsstad i kraft af en omfattende byforskønnelse af midtbyen

Esbjerg - Hvor du finder en bymidte med et væld af shoppingmuligheder, et rigt cafeliv og spisesteder for enhver smag. Esbjerg har fået storbykvaliteter

Ribe - Danmarks ældste by, Ribe, har alle dage tiltrukket besøgende fra nær og fjern.

Billund - Der tilbyder dig fantastiske attraktioner, sjove forlystelser, mad i verdensklasse, natur der tager pusten fra dig

Kolding - En by der både er noget for jer der er på ferie med børn, for jer, der vil have en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og for de af jer, der vil have fysisk udfoldelse.

Kulturelle oplevelser i nærheden

Varde Miniby - Købstaden Varde i miniformat 1:10

Tirpitz - Gå på opdagelse i den gamle bunker, og kom med under sandet og lyt til vestkystens skjulte fortællinger om forliste skibe, kostbare ravskatte og forbudt kærlighed

Flugt - Refugee Museum of Denmark; Smuk arkitektur, stærke personlige fortællinger, et højaktuelt emne og historien om Danmarkshistoriens største flygtningelejr.

Nymindegab Museum - Et kulturhistorisk kunstmuseum i malernes fodspor.

Fiskeri og søfartsmuseum – Danmarks museum for menneskets relation til havet, kulturen som har udfoldet sig omkring det samt livet under havoverfladen.

 

 

Lækre naturområder

Blåvandshuk- Danmarks vestligste punkt med de smukkeste udsigtspunkter.

Tipperne - Er du naturinteresseret? Og måske specielt i fugle? Så må du tage en afstikker til Tipperne, som er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord.

Nationalpark Vadehavet - Spændende besøgssteder langs nationalparken, eller ved at tage på tur med en af de mange dygtige turarrangører i området. 

Skallingen og Langli – Få steder i Danmark finder man et så stort og uberørt landskab som her. Halvøen, Skallingen, har 2000 ha enestående natur, og er en del af Nationalpark Vadehavet

Filsø - Denne smukke sø er beliggende i Vestjylland, tæt på Henne. Filsø byder på et flot naturområde, et rigt plante- og dyreliv samt spændende fortællinger om søens fortiden.

.... og meget mere Visitvesterhavet

 

Golfbaner i nærområdet

Varde Golfklub - 18-hullers parkbane. Klubben er beliggende i et meget naturskønt område i ådalen ved Varde by.

Henne Golfklub - 18-hullers golfbane ligger i naturskønne omgivelser. Fra de højeste punkter på banen er der en enestående panoramaudsigt over Filsø, Blåbjerg plantage og Vesterhavet.

Outrup Golfklub - består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls Pitch & Putt bane. Banen henvender sig til alle slags golfspillere. 

Breinholtgård Golf Klub - betragtes som et af Danmarks bedste golfanlæg med 27 flotte og varierede huller samt en udfordrende par-3 bane med 9 hulle anlagt i skov, åbent landskab og med flere søer.

Esbjerg Golfklub - to flotte 18-huls baner beliggende i Nationalpark Vadehavet, Marbæk-banen og Myrtue-banen. 

  • Blåvandshuk

  • Filsø

  • Fiskeri-& Søfartsmuseet

  • Flugt

  • Frello

  • Varde Miniby

  • Nymindegab Museum

  • Skallingen

  • Tirpitz

Deutsch