Svømning
& Wellness

Masser af leg til små og store børn

Vandet i Varde Svømmehal holder en god temperatur for både børn, voksne og ældre. Det varme vand sikrer dermed nogle fornøjelige timer i svømmehallen.

De mindste kan boltre sig i babybassinet og  i vores helt nye plaskeland med legeredskaber og en lille rutsjebane.

Til de større børn, har vi legeredskaber, bølgebassin og aktivitetsbaner, som altid er et sikkert hit - en rutsjebane samt 1 og 3 meters vipper.

Vores populære AquaGlide bane kommer i vandet hver weekend og i ferieperioder. Her kan du udfordre dig selv på balancebommen, kravle i klatrereden eller rutsje ned i bassinets dybe ende. Banen bliver sat i om lørdagen kl. 11:00 og tages op igen søndag  ca. kl. 15:30.

Aquaglide bane

Svømning og leg for alle aldre

Hvad koster det?

– alle priser er inkl. Wellness.

 

Enkeltbillet - dag/aften svømning

 • Barn, 0 til og med 2 år kr. 35,00
 • Barn, 3 til og med 13 år kr. 55,00
 • Pensionist kr. 60,00
 • Voksen kr. 70,00

Kort, dag/aften svømning

 • 10-turs, barn 0 til og med 2 år (gælder 1 år)kr. 275,00
 • 10-turs, barn 3 til og med 13 år (gælder 1 år)kr. 500,00
 • 10-turs, pensionist (gælder 1 år)kr. 550,00
 • 10-turs, voksen (gælder 1 år)kr. 600,00
 • 6 mdr., barn/pensionist kr. 1.400,00
 • 6 mdr., voksen kr. 1.700,00

Enkeltbillet, morgensvømning/søndag aften 

 • Alle aldersgrupperkr. 65,00

Kort, morgensvømning

 • 6 mdr., barn/pensionist kr. 1.300,00
 • 6 mdr., voksenkr. 1.550,00
 • 12 mdr., barn/pensionist kr. 1.900,00
 • 12 mdr., voksenkr. 2.500,00

Guldkort, alle åbningstider

 • Årskort barn/pensionist kr. 2.300,00
 • Årskort voksen kr. 3.000,00

Du kan få én gratis ledsager med i svømmehallen og wellness mod forevisning af ledsagerkort.

Pliske-plaske..

Selv om de yngste er små, så bliver de ikke overset i Varde Svømmehal. De mindste får nemlig lov til at boltre sig i pliske-plaske-område. Her er der forskellige vandaktiviteter for de små vandhunde. 

I pliske-plaske-området er vanddybden kun på 30 cm.

 

Stille- og morgensvømning

Søndag aften skruer vi helt ned for lyden til stillesvømning. Vi dæmper for lyset og spiller stille musik i højtalerne. Vi lukker for vipperne, rutsjebanen og bølgerne, så du kan nyde den stille og rolige atmosfære i svømmehallen.

Glæd dig til en afslappende oplevelse. Roen fortsætter ud i wellness eller ind i omklædningsrummende, hvor du finder saunaerne, som også er varmet op og giver din krop en velfortjent pause.

Morgensvømning

Morgensvømning er for de morgenfriske, der gerne vil svømme baner i rolige omgivelser. Vi lukker for leg, vipperne og rutsjebanen, så du kan svømme i ro og fred.

Wellness

Har du prøvet den afslappende og hyggelige atmosfære i vores nye wellness?
Vi har det helt rette til at få dig ned i gear bl.a. et udendørsspa og bassin en traditionel fællessauna samt to specielle og hyggelige bio- og infrarøde saunaer.

 

Plads til træning

Svømning giver glæde og energi. Det styrker din kondition og dine muskler. Vil du gerne svømme baner, så er der også plads til det. Ta’ en rask svømmetur i 25 meters bassinet, og få pulsen op.  Du er også velkommen til at prøve vores motionsredskaber, som altid findes i svømmehallen – med dem kan du lave gode øvelser og er du i tvivl, så spørg livredderen.

Træningslejr

I et helt nyt og gennem renoveret sportscenter.

Vi prioriterer høj kvalitet i alt, hvad vi laver, og I skal bare koncentrere jer om sporten, så klarer vi alt det andet medvores nærværende, begejstrede og originale team i front. I kan forvente, at kundeservice og tryghed er af topkvalitet, og vi vil sørge for at tilpasse os det I har brug for, så I får de bedste rammer for den fedeste træningslejr.

Forplejning

MADEN ER I TOP med årstidens friske råvarer OG ALT ER HJEMMELAVET

Det vigtigste for os er, at man får det optimale ud af at være på træningslejr i SPORTIUM.

Vil du eller dit barn gerne gå til svømning? 

Vil du gerne gå til svømning, skal du kontakte Varde Gymnastikforening. Gymnastikforeningen har svømmehold for både børn og voksne, som gerne vil lære at svømme.

Svøm & Leg

Svøm&Leg er et koncept til sommerhusejere og –lejere. Tilmeld dit sommerhus, og gi’ dig og dine gæster mulighed for at spille badminton, tennis og bordtennis, svømme og bowle helt GRATIS i Sportium. 

Book Svøm & Leg
Book en gratis bane ved at kontakte kontoret eller vores halinspektør. Husk at oplyse dit bureaunummer, når du booker.

Læs mere om Svøm & Leg her

Regler for Varde Svømmehal

Der er nogle regler i forbindelse med brug af omklædnings-rummene i svømmehallerne, som du skal kende:

 • Brug af mobiltelefon, PC og IPads er ikke tilladt i omklædnings- og brusefaciliteter.
 • Drenge må benytte pigeafdelingen til og med 6 år, ligesom piger må benytte drengeafdelingen til og med 6 år.
 • Der skal foretages grundig afvaskning af hår og krop uden badetøj før der er adgang til svømmehallens bassiner. Bade-/brusehætte kan benyttes i stedet for hårvask.
 • Alle skal være iført badedragt eller badebukser (undertøj må ikke bæres under badetøjet).

 • ​Der skal af hygiejniske årsager siddes på håndklæde i sauna.
 • Det er tilladt at svømme i Burkini. Dog er det ikke tilladt at bære løs hovedbeklædning til burkinien af hygiejne og sikkerhedsmæssige hensyn. Vi anbefaler derfor at man bruger en badehætte i stedet for. Alternativt har nogle burkinier indbygget/påsyet hovedbeklædning som vi også accepterer.

  Burkinien skal i sin helhed være lavet af almindeligt stof til badedragter. Typisk vil materialet være udført i polyester eller nylon.

  Generelt ønsker vi mindst muligt stof i svømmehallen af hensyn til vandkvaliteten.

Generelle regler for de små

Børn under 3 år skal altid være iført badeble og neopren blebadebukser for at undgå urenheder i vandet. Dette gælder også selvom dit barn er blevet renlig. Kravene gælder både, når du bader alene med dit barn, og når du er tilmeldt babysvømningshold. Det giver den bedste vandkvalitet for din baby, for dig og for os. 

Det er desværre ikke muligt at købe badebleer og blebadebukser i svømmehallen, husk derfor selv at medbringe begge dele. Du kan købe badebleer og -bukser på nettet samt i forskellige dagligvarebutikker og babyudstyrsforretninger.

Lån mavebælte og vinger

Sikkerheden er vigtig. Har dit barn brug for mavebælte og vinger, kan du låne dem i svømmehallen. Spørg livredderen, hvis du har brug for hjælp. .

Deutsch