Skal du holde fest?

Skal du holde fødselsdag, polterabend, konfirmation, reception eller blå mandag?

Vi hjælper dig med at skræddersy det perfekte arrangement til dig og dine gæster. Vi hjælper dig også gerne med en lækker festmenu. Hos Sportium kan du kombinere festen med sjove aktiviteter. Skal du holde børnefødselsdag, kan du forkæle ungerne med en tur i svømmehallen, bowling eller masser af sjov med en bold.

Konfirmation

Det er en stor dag, når dit barn skal konfirmeres. Vi hjælper dig gerne med at skræddersy et program, der gør dagen til noget særligt.

Vi har masser af sjove aktiviteter og skønne udendørs arealer, og vi sørger for de perfekte rammer til festens gæster – store som små. Og vores dygtige cafeteam hjælper jer med at sammensætte en lækker menu. 

Børnefødselsdag

Skal dit barn holde fødselsdag, men har du ikke en stor stue eller have, hvor ungerne kan slå sig løs?

Hos Sportium har vi plads til alle. Til vandhundene og de aktive. Til de stille og forsigtige. Er børnene vilde med vand, er det oplagt at kombinere fødselsdagen med en tur i svømmehallen, hvor der er både bølgebassin og masser af legeredskaber. I kan også tage en times bowling eller hygge med badminton og fodbold i hallen.

Studenter-

menuer

Når alle eksamenerne er overstået, er det tid til at fejre studenterne. 

Vores dygtige kok har sammensat en række spændende menuer, som passer både til den lille og den store fest - båder her i huset og ud ad døren.

Afbestilling af arrangement

  • Indtil 60 dage før arrangementet kan der frit afbestilles.
  • Mellem 59 og 30 dage før arrangementet betales 25 procent af den bekræftede pris.
  • Mellem 29 og 14 dage før arrangementet betales 50 procent af den bekræftede pris.
  • Mellem 13 og 9 dage før arrangementet betales 75 procent af den bekræftede pris.
  • Mindre end 8 dage før arrangementet betales 90 procent af den bekræftede pris.

Reduktion af deltagerantal

Endeligt antal deltager skal meddeles senest 14 dage før arrangementet. Reduktion af indtil 10 % af det bekræftede antal deltagere kan foretages uden afbestillingsgebyr indtil 14 dage før arrangementet.

Reduceres antallet med mere end 10 % eller foretages senere afbestilling, betales det bekræftede antal deltagere til fuld pris.  

Ved bestilling af mødepakker er minimum antal 10 betalende.

Afbestilling kan ske skriftligt til Sportium ved:

Deutsch