Skal du holde fest?

Skal du holde fødselsdag, polterabend, konfirmation, reception eller blå mandag?

Vi hjælper dig med at skræddersy det perfekte arrangement til dig og dine gæster. Vi hjælper dig også gerne med en lækker festmenu. Hos Sportium kan du kombinere festen med sjove aktiviteter. Skal du holde børnefødselsdag, kan du forkæle ungerne med en tur i svømmehallen, bowling eller masser af sjov med en bold.

Konfirmation

Det er en stor dag, når dit barn skal konfirmeres. Vi hjælper dig gerne med at skræddersy et program, der gør dagen til noget særligt.

Vi har masser af sjove aktiviteter og skønne udendørs arealer, og vi sørger for de perfekte rammer til festens gæster – store som små. Og vores dygtige cafeteam hjælper jer med at sammensætte en lækker menu. 

Børnefødselsdag

Skal dit barn holde fødselsdag, men har du ikke en stor stue eller have, hvor ungerne kan slå sig løs?

Hos Sportium har vi plads til alle. Til vandhundene og de aktive. Til de stille og forsigtige. Er børnene vilde med vand, er det oplagt at kombinere fødselsdagen med en tur i svømmehallen, hvor der er både bølgebassin og masser af legeredskaber. I kan også tage en times bowling eller hygge med badminton og fodbold i hallen.

Studenter-

menuer

Når alle eksamenerne er overstået, er det tid til at fejre studenterne. 

Vores dygtige kok har sammensat en række spændende menuer, som passer både til den lille og den store fest - båder her i huset og ud ad døren.

Deutsch